We Love Cleaning

We Love Cleaning

Met liefde en plezier laten wij u graag kennismaken met ons familiebedrijf (klik hier).

Graag stelt het directie- en managementteam van QPC Schoonmaak (klik hier) zich aan u voor en we laten u graag de korte lijnen binnen het bedrijf zien middels het organigram van de organisatie (klik hier).

QPC Schoonmaak heeft zich de laatste jaren extra ingezet op gebied van kwaliteit en is hierdoor in bezit gekomen van het OSB Keurmerk (klik hier) waarmee een duidelijk signaal betreffende kwaliteit en betrouwbaarheid naar opdrachtgevers wordt gezonden.

Winst is geen doel, het is een middel om de organisatie en maatschappij naar een hoger niveau te tillen en heeft dat in het MVO beleid (klik hier) vastgelegd.

Met alleen liefde en passie is QPC Schoonmaak niet tot hier gekomen, gedegen vakkennis is een belangrijk onderdeel van de visie binnen de organisatie en wordt o.a. verkregen door brancheopleidingen via SVS en branchevereniging SCHOONMAKEND NEDERLAND.

We Believe In A Clean Future.

Joris Veens
Directeur/Eigenaar

QPC Schoonmaak: 0413-251143
of zend Joris een e-mail, KLIK HIER

Onze klanten

Contact

  • QPC Schoonmaak
  • Pannebakkerstraat 2
  • 5405 BP UDEN
  • Telefoon: 0413-251143
  • Telefax: 0413-335012
  • E-mail: info@qpcschoonmaak.nl

Over ons

QPC Schoonmaak, sinds 1995 als familiebedrijf opererend in de zakelijke dienstverlening. Kennis van zaken, scherpe tarieven en moderne bedrijfsvoering mét OSB-keurmerk maken QPC Schoonmaak tot een gedegen partner voor lange tijd. Maak kennis met QPC Schoonmaak door vrijblijvende een afspraak in te plannen, op uw dag, uw tijdstip en uw locatie!Contact