DE.SCHOONMAAK.ERVARING

Uw school vraagt er om, een goede schoonmaak. Een schone school begint bij u, en nu is het moment om QPC Schoonmaak u daarbij te gaan laten helpen!

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

Schoolbesturen en leerkrachten hebben uiteraard met name aandacht voor de leerling. Een schone leer- en werkomgeving draagt echter in belangrijke mate bij aan de concentratie en prestaties van de leerlingen en het personeel. Als u ons inschakelt, maken we ‘een schone school ‘ tot een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Afspraken over een aantal randvoorwaarden zijn daarvoor onontbeerlijk.

Schone Scholen-concept

Het Schone Scholen-concept van QPC Schoonmaak is ontwikkeld voor zowel basisscholen als middelbare scholen. Maar ook kinderdagverblijven en de naschoolse opvang passen uitstekend in dit concept. Vanuit een flexibele opzet maken wij een (schoonmaak)oplossing op maat en bieden u zo voor elk gewenst project een passend programma.

Ook toe aan een frisse leeromgeving?

Wilt u de omgeving van ‘uw’ kinderen en uw personeel ook zo fris en schoon mogelijk houden? Wij adviseren u graag over ons Schone Scholen-concept. 

Interessante publicatie VSR voor schoolbesturen 

VSR (Vereniging Schoonmaak Research) heeft een interessante publicatie voor schoolbesturen.
Misschien bent u er nog niet mee bekend. Klik hier om naar de publicatie te gaan (opent in nieuw venster)

We Love Happy Children.

Joris Veens
Directeur/Eigenaar

QPC Schoonmaak: 0413-251143
of zend Joris een e-mail, KLIK HIER

Onze klanten

Contact

  • QPC Schoonmaak
  • Pannebakkerstraat 2
  • 5405 BP UDEN
  • Telefoon: 0413-251143
  • Telefax: 0413-335012
  • E-mail: info@qpcschoonmaak.nl

Over ons

QPC Schoonmaak, sinds 1995 als familiebedrijf opererend in de zakelijke dienstverlening. Kennis van zaken, scherpe tarieven en moderne bedrijfsvoering mét OSB-keurmerk maken QPC Schoonmaak tot een gedegen partner voor lange tijd. Maak kennis met QPC Schoonmaak door vrijblijvende een afspraak in te plannen, op uw dag, uw tijdstip en uw locatie!Contact