We Love Clean Hardware

Wie lekker in z’n vel zit, presteert beter en is minder vaak ziek.
Een frisse werkplek en schone computerapparatuur zijn daarom belangrijk.

Dat hebben wij niet verzonnen, dat is onderzocht door onafhankelijke partijen.
Klik hier en lees de onderzoeksresultaten van Health2Work (opent in nieuw venster)

Het reinigen van toetsenbord, muis, telefoon, laptop, beeldscherm, computerkast en serverruimten is specialistisch werk en kan en mag veelal niet door de reguliere schoonmaakmedewerker worden gedaan.

Het gevolg is dat computerapparatuur, vooral laptops en keyboards, in de loop der tijd eigenlijk te vies zijn geworden om nog aan te pakken. Maar we doen het toch terwijl de haren, huidschilfers en kruimels zich opstapelen en zorgen voor onhygiënische werkomstandigheden.

Niet alleen krijgen bacteriën en virussen dan alle kans om uw medewerker ziek te maken, ook zal het vuil storingen en defecten aan de apparatuur veroorzaken.

Door uw computerapparatuur op periodieke basis hygiënisch te laten reinigen werken uw medewerkers niet alleen prettiger, maar ook nog eens gezonder. Het schoonmaken van computerapparatuur op de werkplek is daarom ook geen luxe, maar pure noodzaak.

Het hygiënisch reinigen van computerapparatuur wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers. Zij beschikken over specialistische apparatuur, materialen en schoonmaakmiddelen. Na reiniging wordt een zelfreinigende coating aangebracht die ervoor zorgt dat bacteriën geen kans meer krijgen.

Deze additionele dienst past uitstekend bij een verantwoord MVO-beleid. 

We Love Clean And Healthy Workplaces.

Benieuwd hoe de hygiëne op uw werkplekken er voor staat? Wij bieden u een GRATIS* (*=dat wil zeggen zonder kosten voor u!) en vrijblijvende bacteriologische test aan. Samen zorgen we voor een gezonde werkplek voor uw medewerkers! 

We Believe In A Clean Future.

Joris Veens
Directeur/Eigenaar

QPC Schoonmaak: 0413-251143
of zend Joris een e-mail, KLIK HIER

Harrie v.d. Waal - NRF

"Gisteren hebben ze een aanvang gemaakt met het reinigen van de pc, monitor en telefoons en dat ziet er goed uit !"

Stelling:
Je kunt een toetsenbord beter weggooien dan reinigen.

De levenscyclus (de productie tot en met afbraak) van één toetsenbord gaat gepaard met de uitstoot van 26 kilo CO2. Dit terwijl de reiniging van één toetsenbord door een specialist maar 0.954 kg CO2-uitstoot per reiniging oplevert. Het duurt dus bijna zeven jaar, bij een reiniging van vier keer per jaar, voordat de reiniging van een toetsenbord net zoveel CO2-uitstoot kost als de levenscyclus van een toetsenbord.

Onze klanten

Contact

  • QPC Schoonmaak
  • Pannebakkerstraat 2
  • 5405 BP UDEN
  • Telefoon: 0413-251143
  • Telefax: 0413-335012
  • E-mail: info@qpcschoonmaak.nl

Over ons

QPC Schoonmaak, sinds 1995 als familiebedrijf opererend in de zakelijke dienstverlening. Kennis van zaken, scherpe tarieven en moderne bedrijfsvoering mét OSB-keurmerk maken QPC Schoonmaak tot een gedegen partner voor lange tijd. Maak kennis met QPC Schoonmaak door vrijblijvende een afspraak in te plannen, op uw dag, uw tijdstip en uw locatie!Contact